Locatiemanager Kroondomein in Ermelo

Kroondomein, een van de vier zorglocaties in Ermelo van Zorggroep Noordwest-Veluwe, zoekt een gedreven locatiemanager die klaar is om een positieve impact te maken! Na 5 mooie jaren heeft de voormalig manager, Femke van Heteren een nieuwe managersplek gekregen op onze locatie Sonnevanck!

Wil jij op een transparante manier leiding geven aan een hecht team van circa 100 kundige, gedreven en fijne collega’s?

Solliciteren

Dit zijn je werkzaamheden

Als locatiemanager geef je leiding aan de teams. Je bent inspirator, organisator en faciliteer je, zodat de medewerkers hun talenten kunnen inzetten.

De functie omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden, waaronder:

  • Innovatie: ontdekken van nieuwe methoden en implementeren van innovatieve oplossingen om ons verder toe te rusten op de ontwikkeling in de zorg.
  • Kwaliteitsbevordering: voortdurende verbetering van de levenskwaliteit van bewoners en het welzijn van medewerkers staat centraal.
  • Mensgerichte aanpak: organiseren van werkzaamheden die niet alleen inhoudelijk sterk en financieel verantwoord zijn, maar vooral de medewerker op de juiste manier inzet.
  • Ontwikkeling leiden: inzetten op de leerbehoeften van de medewerkers en deelname aan de diverse projectgroepen zoals zelforganisatie, samen redzame gemeenschap, en op toename complexiteit van zorg en dienend leiderschap.
  • Coaching: met een coachende en positieve benadering collega’s motiveren tot het delen van ideeën, zorgen en feedback, om zo een open en veilige werkcultuur te bevorderen.

Je maakt deel uit van het managementteam van wonen & leven en ontvangt leiding van directeur wonen en leven. Op inhoudelijk vlak werk je nauw samen met ongeveer 15  (locatie) managers en de behandelaren vanuit het Advies- en Behandelcentrum.

Waar ga je werken?

Wij staan bekend om onze toegewijde, persoonlijke zorg voor ouderen in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten. Met een uitgebreid aanbod aan wonen, zorg- en welzijnsdiensten. Gedreven door ruim 1.800 professionals en ondersteund door 1.000 vrijwilligers, bieden wij alles van thuiszorg tot hospice- en geriatrische revalidatiezorg in samenwerking met ziekenhuis St Jansdal. Oorspronkelijk geworteld in christelijke waarden, hebben wij ons ontwikkeld tot een inclusieve gemeenschap waar iedereen welkom is. Met een sterke focus op de zingeving voor de ouder wordende mens.

Kroondomein, gevestigd in Ermelo, is een sfeervolle moderne zorglocatie waar ongeveer 76 bewoners, somatiek en psychogeriatrie wonen in studio’s en appartementen. Ook is Kroondomein een open – PG- huis, de bewoners kunnen zich vrij bewegen en d.m.v. domotica wordt de veiligheid van bewoners geborgd. Er zijn 5 zorgteams en 5 collega’s van team welzijn.

Op elke etage is ruimte om elkaar te ontmoeten, samen te eten, hobby’s uit te oefenen, interesses te delen of feestelijke gebeurtenissen te vieren. Op de begane grond is een ruime buurtkamer waar ook mensen uit de buurt van harte welkom zijn.
Kroondomein maakt onderdeel uit van het Oranjepark. Een wijk waarin mensen naar elkaar omkijken op basis van wederkerigheid. Op een heel praktische manier helpen en versterken zij elkaar. Jong, oud, gezond of kwetsbaar: je doet ertoe in Kroondomein. Wil je meer weten over deze locatie, zie link https://www.werkenbijznwv.nl/locaties/ermelo/kroondomein/

Wat bieden we jou?

Je start met een contract voor een jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

  • Een uitdagende en afwisselende functie voor 32 uur;
  • Salaris tussen de € 3862,- tot € 5733,- o.b.v. 36 uur (schaal 60 van cao VVT) en reiskostenregeling;
  • Eindejaarsuitkering 8,3%, thuiswerk- en reiskostenvergoeding;
  • Je mag de leergang dienend-leiderschap volgen;
  • Fiscale voordelen (uitruil reiskosten, fiets, laptop of tablet);
  • Korting op de aanvullende zorgverzekering en aantrekkelijke pensioenregeling!

Dit breng je mee

Hbo (management) diploma en leidinggevende ervaring in bij voorkeur de (ouderen of gehandicapten) zorg. Ervaring met transitietrajecten en projecten is een grote pre.

• Inspiratie: het vermogen om teams te motiveren en te inspireren.
• Visie: een heldere visie op zorg en de vaardigheid om deze zowel strategisch als tactisch uit te dragen en te implementeren.
• Communicatie: sterke communicatieve vaardigheden en een focus op samenwerking.
• Dynamiek: een ondernemende houding, met het vermogen om prioriteiten te stellen en overzicht te houden in een veranderende omgeving.
• Empathie: diepgaande betrokkenheid bij het welzijn van bewoners, getoond door een groot empathisch vermogen.

Deze rol geeft je de kans om een positieve impact te maken op de levenskwaliteit van ouderen en een inspirerende werkomgeving voor medewerkers te creëren.

Referentienummer vacature: 1418

Deel deze vacature op LinkedIn
Wie zijn wij?
+
Over de sollicitatieprocedure
+
Functiedetails
+
Enthousiast geworden?

Ben jij klaar om deze mooie kans aan te grijpen? Solliciteer nu en laat ons zien wat jij in huis hebt! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline Smits, directeur wonen & leven via 06-57606823. Of met voormalige manager Kroondomein Femke van Heteren via 06-20883270.

Goed om te weten…

  • Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief
  • De gesprekken kunnen op korte termijn plaatsvinden
  • Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Durf jij het verschil te maken? Solliciteer nu!

Solliciteren Ik heb een vraag

Gerelateerde vacatures