Kom je ons huishoudelijke team versterken in Ermelo

Draag jij graag bij aan een schone en prettige woonomgeving voor onze bewoners? Voor onze zorglocatie Kroondomein in Ermelo zijn wij op zoek naar een huishoudelijk medewerker voor 12 uur in de week. Starten om 7.00 uur en je werkdagen worden met jou besproken.

Heb je vragen? Niesje vertelt je graag meer over deze leuke baan!

Solliciteren Meer over deze locatie

Dit zijn je werkzaamheden

Je doet huishoudelijk werk bij ouderen en langdurig zieken binnen onze zorglocatie Kroondomein Je maakt kamers, sanitair en de openbare ruimtes schoon. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor in en om het gebouw. Indien nodig assisteren wij ook bij de maaltijd. Als huishoudelijk medewerker ben je opmerkzaam, heb je een signalerende taak en zie je het als er iets mis is met de bewoner en kan je daar actie op ondernemen.

Waar ga je werken?

Je komt te werken op locatie Kroondomein in Ermelo. Deze gezellige moderne locatie staat op een centrale plek in Ermelo met winkels en andere voorzieningen op loopafstand. Het gebouw telt 76 studio’s en appartementen welke ook geschikt zijn voor echtparen. Kroondomein is een open-PG-huis. Dat wil zeggen dat alle bewoners zich vrij kunnen bewegen en d.m.v. domotica de veiligheid van bewoners wordt geborgd.
Wil je meer weten over deze locatie, zie link https://www.werkenbijznwv.nl/locaties/ermelo/kroondomein/

Wat bieden we jou?

Je krijgt een contract voor een jaar en werkt gemiddeld 12 per week. Alle medewerkers ontvangen een zakelijk mobiel (welke je ook privé mag gebruiken), dus jij ook!

Verder:

  • Salaris tussen de € 2156,-en € 2616,- (schaal 15 van cao VVT en reiskostenregeling
  • Je ontvangt een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Fiscale voordelen (uitruil reiskosten, fiets, laptop of tablet)
  • Korting op de aanvullende zorgverzekering en aantrekkelijke pensioensregeling
  • Je mag via GoodHabitz online trainingen volgen
  • Actieve personeelsvereniging.

Dit breng je mee

Je bent een gastvrije en dienstverlenende medewerker met een proactieve houding.
Wij verwachten dat je beschikt over een vmbo-diploma of gelijkwaardig en daarnaast enige ervaring hebt met het verrichten van schoonmaakwerk. Je bent bereid om extra te werken. Je kan goed omgaan met ouderen en chronische zieken. Verder beschik je over goede computervaardigheden. Je woont op maximaal 8-12 km afstand van de locatie.

Referentienummer vacature: 1388

Deel deze vacature op LinkedIn
Wie zijn wij?
+
Over de sollicitatieprocedure
+
Functiedetails
+
Enthousiast geworden?

We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega’s en zijn oprecht benieuwd naar jou.
Je kan op korte termijn op gesprek en snel starten. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Niesje van Loo coördinator via 06- 22353658.

Goed om te weten…..

  • Graag ontvangen wij een cv en korte motivatie
  • Bij voldoende geschikte kandidaten kunnen wij de vacature eerder sluiten.

Onze missie is een liefdevolle bijdrage leveren aan een betekenisvol leven van ouderen, en de kernwaarden van onze Zorggroep zijn dichtbij, verbonden en bekwaam. Wil jij hier jouw bijdrage aan leveren?

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal bureaus. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Solliciteren Ik heb een vraag