Bijbaan zorgstudent als helpende of helpende plus in Harderwijk

Wil jij als zorgstudent je inzetten op een van de afdelingen van Sonnevanck in Harderwijk? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou! Samen met je manager bepaal je de uren en de periode waarin je werkt. Dit biedt je niet alleen goede verdiensten, maar ook leuke collega’s en een unieke kans om jouw kennis en passie voor zorg in de praktijk te brengen. Met jouw inzet maak je écht het verschil als helpende of helpende plus!

Heb je al ervaring als helpende(+) in de zorg? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren of vrijblijvend een dag mee te lopen!

Stel je voor: werken op een rustige plek midden in de prachtige bossen van de Veluwe, waar je je auto makkelijk kunt parkeren en kunt genieten van een hapje of drankje in de brasserie, tijdens de lunch of na werktijd. Klinkt goed, toch?

Interesse gewekt? Kom naar de Meet & Greet op 4 november tussen 9.30-12.00 uur, zie https://www.werkenbijznwv.nl/meet-greet/

Solliciteren Meer over deze locatie

Dit zijn je werkzaamheden

Je werkt met bewoners die veel zorg en begeleiding nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat zij zich goed voelen door op de geestelijke, lichamelijke en sociale situatie te letten en actie te ondernemen waar nodig. Daarnaast vind je het leuk om de volgende taken uit te voeren:

  • Het bieden van ADL-zorgverlening
  • Ondersteunen bij de maaltijden
  • Diverse taken uitvoeren volgens het zorgleefplan
  • Licht huishoudelijke werkzaamheden

Waar ga je werken?

Locatie Sonnevanck biedt een veilige en warme woonomgeving voor ouderen met zowel lichamelijke als geheugenproblemen. Of je nu aan de slag gaat op een van de gezellige afdelingen zoals Crocus, de Bloementuin of Korenbloem, of in de moderne twee-onder-een-kap woningen zoals Iris, Hortensia, Myrthe en Rozemarijn; we vinden samen de perfecte plek voor jou!

Wil je meer weten over Sonnevanck? Meer informatie vind je hier: www.werkenbijznwv.nl/locaties/harderwijk/sonnevanck

Goed om te weten, vanaf station Harderwijk is het ongeveer 20 minuten fietsen naar locatie Sonnevanck. Er rijdt ook beperkt een buurtbus. Eigen vervoer is daarom wenselijk.

Wat bieden we jou?

Werken in een team met leuke collega’s! We bespreken samen je contracturen en de duur van je contract. Daarnaast:

  • Salaris voor helpende tussen de € 2414,- en € 3003,- (schaal 25), voor helpende plus tussen de € 2414,- en € 3088,- (schaal 30) en reiskostenregeling (cao VVT)
  • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Fiscale voordelen (uitruil reiskosten, fiets, laptop of tablet)
  • Aantrekkelijke collectieve zorgverzekering en pensioenregeling
  • Je ontvangt een zakelijke mobiel welke je ook privé mag gebruiken
  • Je mag via GoodHabitz online trainingen volgen
  • Actieve personeelsvereniging.

Dit breng je mee

Een enthousiaste en betrokken houding! Je voelt je verantwoordelijk voor liefdevolle zorg en helpt bewoners om zo zelfstandig mogelijk te blijven. Je werkt vanuit je hart, bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken en bent een kei in het signaleren van afwijkingen bij bewoners.

Dit neem je mee:

  • Diploma helpende (+), zorg & welzijn niveau 2/
  • Signalerend vermogen, je bent in staat om eventuele afwijkingen bij bewoners te herkennen en hierop te reageren
  • Je sociale vaardigheden zijn op orde en je bent handig met de computer.

Referentienummer vacature: 1280

Deel deze vacature op LinkedIn
Wie zijn wij?
+
Over de sollicitatieprocedure
+
Functiedetails
+
Enthousiast geworden?

Solliciteer nu en wees vooral jezelf! Wij zijn oprecht benieuwd naar jou en kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Vragen? Neem contact op met locatiemanager Aldine de Graaf via 06-82819589.

Goed om te weten…

  • Een gesprek of meeloopmoment kan snel worden gepland!

Onze missie is een liefdevolle bijdragen aan een betekenisvol leven van ouderen en de kernwaarden van onze zorggroep zijn dichtbij, verbonden en bekwaam. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Wij werken op een prettige manier samen met een aantal bureaus. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Solliciteren Ik heb een vraag